f.tent Oy

Meistä

Tervetuloa F.tent Oy:n maailmaan! Me olemme yritys, joka on omistautunut korkealaatuisten PVC-materiaalista valmistettujen tuotteiden kehittämiseen ja valmistukseen. Ylpeydellä kerromme, että tuotantoprosessimme on innovatiivinen ja ympäristötietoinen – emme käytä ompelulankoja tai liimaa, mikä takaa tuotteidemme saumojen olevan 100 % vedenpitäviä.

Keskitymme tuotteidemme lujuuteen ja kestävyyteen, sillä tiedämme, että ne ovat avainasemassa asiakkaidemme tarpeiden täyttämisessä. Jokainen tuotteemme on huolellisesti suunniteltu ja valmistettu käyttäen kuumailmahitsaustekniikkaa, mikä varmistaa saumojen pitävyyden ja tuotteen pitkäikäisyyden.

Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman joustavat maksuvaihtoehdot. Siksi olemme ottaneet käyttöön Klarna-maksupalvelun, joka tarjoaa 30 päivän ilmaisen maksuajan. Tämä tekee ostokokemuksestasi meillä entistä mukavamman ja helpomman.

F.tent Oy:ssä olemme sitoutuneet tarjoamaan vain parasta – niin tuotteissamme kuin asiakaspalvelussammekin. Toivomme, että tuotteemme täyttävät ja ylittävät odotuksesi, ja odotamme innolla mahdollisuutta palvella sinua.